Marinirani pečeni losos u sojinom umaku

Sojin umak je postao jedna od osnovnih namirnica u mojoj kuhinji. On je vjerojatno prvi egzotični, dalekoistočni...

Najnovije vesti

Čokoladna rolada s kremom od mascarpone sira

Rolada je bezvremenski desert kojem se uvijek rado vraćam. Ima nešto čarobno u tom tankom,  zarolanom biskvitu...

Pročitaj više

Čokoladna markiza s Kraš tamnom čokoladom

Čokoladna markiza prava je plemkinja među desertima, a za ljubitelje čokolade ona je ultimativna slastica. Bogata je...

Pročitaj više

Dvobojna čokoladna panna cotta

Panna cotta je slavni talijanski desert karakterističan za regiju Pijemont. Ondje ovaj desert smatraju svojom tradicijom te...

Pročitaj više

Muffini s komadićima čokolade i borovnicama - Cukar

Muffini s borovnicama jednostavni su kolači koje možete napraviti za 45 minuta, ali i oprostiti pokoju greškicu...

Pročitaj više

Confit od rajčica

Danas ću biti kratka i jasna jer takav je i confit od rajčica. Nema tu nikakve filozofije...

Pročitaj više

Kimchi - jednostavan vodič za kućnu pripremu - Cukar

Kimchi je tradicionalno korjesko jelo od fermentiranog povrća. Najčešće se radi o mješavini kupusa, daikon rotke i...

Pročitaj više

Milkshake s Kraš expressom, kakaom i šlagom

Milkshake je pravi retro desert. Iako se zapravo radi o hladnom napitku on će vam utažiti sve...

Pročitaj više