Fritata, onako kako tradicija zapoveda

Osnovni sastojak fritate su jaja, a sve ostalo zavisi od volje kuvara i stanja u frižideru i...

Najnovije vesti

Uspeo! Hleb od 100% heljde

A mislila sam da je nemoguće napraviti ovakav hleb The post Uspeo! Hleb od 100% heljde appeared first...

Pročitaj više

Jeres u Srbiji – da li znate kako se pravi karbonara?

Kako je ovu pastu pravio porodični prijatelj, Rimljanin iz njihovog kruga dvojke, veliki lovac i bolničar u...

Pročitaj više

Alergija i hrana – najveći okidači

I kako ih izbeći The post Alergija i hrana – najveći okidači appeared first on Hrono Kuhinja...

Pročitaj više

Prelomna tačka sreće

Uh, koliko je ovo pisanje i editovanje teksta i fotografija prijalo. Nastavljamo već sutra. The post Prelomna tačka...

Pročitaj više

Preživeću. Preživećemo

Vreme u doba korone The post Preživeću. Preživećemo appeared first on Hrono Kuhinja...

Pročitaj više

Da li želite da ponovo hodate sa mnom? Korak po korak

Različite životne okolnosti mogu da nas nateraju da skrenemo s puta. Ali je bitno da naučimo i...

Pročitaj više

Hrana i pidžame u 10!

Uprkos koroni i svemu ostalom što nam se dešava u životima Pidžama party se nastvalja! ... The post...

Pročitaj više