Zapečena boranija u slaninici servirana na Mediteraneo namazu i bagetu

Za apsolutni užitak u svakom zalogaju nekada je potrebno sasvim, sasvim malo – i namirnica, i vremena...

Najnovije vesti

Uštipci

Možete ih jesti i u slanoj i u slatkoj varijanti – uz sir, jogurt, ajvar, pršutu ili...

Pročitaj više

Rolnice od patlidžana u A la bešamel sosu

Patlidžan se u mojoj kući vrlo često klopa i trudim se da od njega pravim najrazličitija jela...

Pročitaj više

Krem rolnice

Danas vam jedan vrhunski ekspert za slatkiše – moja mlađa ćerka Mia i ja pravimo jedinstvene i...

Pročitaj više

Tortilja sa namazom od avokada i začinjenim karfiolom i leblebijama

Ova tortilja sa namazom od avokada I @mlekara.sabac Sirka sa začinjenim i zapečenim leblebijama i karfiolom (kojim...

Pročitaj više

Salata sa kozjim kačkavaljem i citrusnim dresingom

Opet ja sa mojim slatko – slanim kombinacijama, ovog puta u vidu jedne laganica salate sa kozjim...

Pročitaj više

Jaja u „zmajevom gnezdu“

Jedan od najčešćih odgovora mojih ukućana na pitanje šta ćemo za doručak je „jaja na oko“! Meni...

Pročitaj više

Voćne praline

Maline i bela čokolada su mi uvek dobitna kombinacija a kada se tu još umešaju @mlekara.sabac A...

Pročitaj više