Korpice sa musom od kajmaka, orasima i pršutom

Dragi moji, vrlo ste me iznenadili da ste u tako velikom broju tražili da vam do detalja...

Najnovije vesti

Velouté od paštrnaka sa grilovanim lešnicima

Ovaj recept definitivno je vredan svake pažnje. Znate da ja preferiram francusku kuhinju i da sve nekako...

Pročitaj više

Noževi. Kako odabrati i kupiti odgovarajući nož?

Svako ko voli ili ne voli, želi ili ne želi, mora ili ne mora da kuva, bez...

Pročitaj više

Wagyu govedina novi sinonim za luksuz na tanjiru

Priča o wagyu govedini je prvo bila zamišljena kao neki kratak karusel sa opštim informacijama. Međutim, vaše...

Pročitaj više

Kavijar od plavog patliđžana i humus od crnog belog luka

Crni beli luk Izgleda da sam bila poranila sa svojom objavom za crni beli luk, koji možete...

Pročitaj više

Najjednostavniji recept za domaći pire od jabuka | Putovanje Sa UkusomPutovanje Sa Ukusom

Pire od jabuka možete da stavljate kao sastojak u palačinke, prelive za meso, kolače i peciva. A...

Pročitaj više

Luk za početnike | Putovanje Sa UkusomPutovanje Sa Ukusom

Poreklom iz Azije i Bliskog istoka. Luk za početnike. Najčešće korišćene vrste luka i primena u kulinarstvo...

Pročitaj više

Pikantni tatar od lososa sa vlašcem | Putovanje Sa UkusomPutovanje Sa Ukusom

Tatar od lososa. Odlična ideja ako su gosti na vratima, a vi treba da smislite neko jednostavno posluženje uz...

Pročitaj više