Манастирски посни пребранац (грчки пасуљ)

Ево једног предивног рецепта за манастирски посни пребранац на води који ћете сигурна сам заволети. Пасуљ је...

Najnovije vesti

Роловане тиквице (без угљених хидрата)

Када сам први пут видела овако роловане тиквице била сам јако изненађена. Искрено мало ми је било...

Pročitaj više

Тавче на гравче

Ја мислим да ни једна кафана на југу наше земље не може да се замисли без јела...

Pročitaj više

Подварак од слатког купуса са димљеном кобасицом

Кад помислимо и поменемо подварак увек се некако мисли на кисео купус. Да ли је посан или...

Pročitaj više

Поховано пилеће бело месо са зачинима

Да се не лажемо нема ко не воли варијанте похованог меса. Посебно пилетине. И наравно пилећи филе...

Pročitaj više

Божур погача

Божур погача изузетна за све ручкове и за разноразна славља. Знате оно када се носи у госте...

Pročitaj više

Пилав са пилећим месом

Пилав или како га у турском и арапском свету зову пилаф је јело од пиринча са или...

Pročitaj više

Ђеврек крофне

Ђеврек крофне, крофне са рупом или крофне са душом како год их називали. Обично необичне крофне. У...

Pročitaj više