HIT keksići kod mene u kući. Ukućani stalno traže da im pravim. Mogu da stoje par dana, u kutiji kao i svi drugi keksi. Uživajte! Sastojci i priprema: - 300 gr. brašna - 2 banane - 3 kašike džema - 100 gr. šećera u prahu - vanila - limunova korica - prstohvat soli - 10 gr. praška za pecivo Za premaz: - 1 kašika džema - 2 kašike vode *200 stepeni oko 20 minuta U vanglu stavite banane, džem,vanilin šećer ili aromu, šećer, so, koricu limuna. Sve dobro izmešajte pa dodajte brašno i prašak za pecivo. Zamesite meko testo, razvucite ga oklagijom i modlom ili čašicom vadite keksiće. Pre pečenja premažite ih razmućenim džemom. Peku se na 200 stepeni najduže 20 minuta. Pospite ih šećerom u prahu.
Pročitajte celu vest