Bez pečenja i kuvanja, kremast rolat za 15 minuta. Sa malinama ili nekim drugim voćem. Kokos, čokolada, maline savršen spoj. Sastojci i priprema: - 200 - 250 gr. mlevenog keksa (sa plazmom uvek najbolje) - 150 gr. margarina - 100 gr. čokolade (može i mlečna) - 150 ml. mleka  - 1 kašika kakao praha - 2 kašike meda (može šećer) - 300 ml. slatke pavlake - 200 gr. krem sira (može i kisela pavlaka) - 100 gr. kokosovog brašna - 200 - 300 gr. malina Ukrasite čokoladnim prelivom ili šlagom. Zamesite testo od keksa, rastopljenog margarina, mleka, meda, kakao praha i iseckane čokolade. Ostavite 15-20 minuta u frižideru pa razvucite između folije ili kese za zamrzivač. Za fil umutite slatku pavlaku sa krem sirom, dodajte kokos pa premažite preko korice. Poređajte maline, umotajte. Meni nekada bude savršen umotan rolat, a nekad i ne...ovaj put sam imala zamrznute maline pa je sigurno zbog toga..sveže se lepo vide u svakom presečenom parčetu.  Ostavite da stoji 2-3 sata u frižideru i ućivajte u odličnom ukusu. Prijatno!
Pročitajte celu vest