Jedna obično neobična čorba. Karfiola se nekako uvek nađe u frižideru, kao da sam uskoči u korpu u samoposluzi. A sad je bilo i kestena. I da vam kažem, kombinacija je zaista divna. Potrebni sastojci: glavica karfiola 150 g kuvanog kestena 2 čena belog luka veganska pavlaka so, mleveni crni biber Karfiol skuvajte u najmanje vode koliko treba da se skuva. Ako ste kupili karfiol sa lišćem, skuvajte i to lišće. U vodu ubacite i beli luk.  Ja sam ovo uradila u ekspres loncu, pa je bilo stvarno brzo gotovo. Kad se karfiol skuva, sameljite ga štapnim mikserom.  Ubacite u ovo kuvano kestenje. nekoliko kestena ostavite za ukras. Vratire čorbu malo još da je podgrejete, vidite jeste li je dobro začinili i to je to. Možete umešati malo više pavlake ili je samo umešati odgore - od volje vam, biće jednako ukusno. © copyright 2012 – All rights reserved katin spajz
Pročitajte celu vest