Koliko recepata za američki keks na netu, toliko muke koji izabrati. Koji je pravi? Koji je savršen? Hrskav i tanak ili debeljuškast i mekan? Sve je stvar ukusa… Ja sam dugo bila u dilemi oko toga šta mi leži, a definitivno sam ukapirala kada sam probala američki keks u Ispeci pa reci (njihov kuki sa bademom je ????). Kako sam do sad isprobala dosta recepata, nisam više htela da lupam glavu oko recepta za keks, pa sam se okrenula možda najboljem izvoru informacija trenutno – Instagramu i pitala ljude da podele sa mnom svoj provereni recept. Doduše, nisam računala da će stići tako puno recepata (hvala svima koji su slali❤️) i da će mi biti problem izabrati jedan, jer podrazumeva se da nije bilo šanse da isprobam svaki. I mnogo mi je krivo što nemam vremena da probam svaki, ali morala sam da izaberem jedan i sa njim se poigram. Nevena (sećate se njenog bloga? mnogo volim ono što je radila tamo!) mi je poslala krajnje jednostavan i bez puno šećera u njemu . Njen recept je bio polazna tačna, i uz par modfikacija dobila sam keks po mom ukusu. Šta možete da očekujete od ovog keksa? Spolja je blago […]
Pročitajte celu vest