Low carb hleb sa bademovim brašnom Ništa lepše nego zagrejana kuća u hladnim danima, a kad još miriši  na hleb, onda su i telo i duša ugrejani. Ovo puta sa vama delim jedan sjajan recept do kog sam došla igrajući se na Instagramu kulinarske igre #zajednickiobrok. Recept je odličan, a hleb veoma ukusan, a brzo se pravi. Sve što je potrebno jeste da sve sastojke smešate i smesu ispečete i to je to. Odličan za doručak uz kiselo mleko ili jogurt, a može i večeru. Pored ovog, predlažem da pogledate još recepata za hleb i peciva: Hleb koji se ne meša Hleb bez brašna Pužići od spelte sa semenkama Posni štapići sa belim vinom i semenkama Slane pogačice sa semenkama Low carb hleb sa bademovim brašnom Sastojci:250 gr krem sira3 jaja 80 gr bademovog brašna 5 gr semenki lana (može i mleveni) 5 gr semenki čije 1  kašičica soli 1/2 praška za pecivo Low carb hleb sa bademovim brašnom Priprema: Umutiti viljuškom jaja pa im dodati krem sir. U drugoj posudi pomešati sve suve sastojke i dodati mokrim i sve izmešati i sipati u kalup za pečenje hleba dužine 20 cm koji ste prethodno obložiri pek papirom. Peći na 220 u pećnici koju ste prethodno zagrejali oko 30 minuta, a zatim spustiti temperaturu na 180 C i peći još 30 minuta. Po potrebi prekrite gornji sloj papirom za pečenje da ne bi izgoreo.  Tacna i tanjir mojih ruku delo. Ukoliko vam se dopadaju, slobodno me kontaktirajte za poručivanje. Prijatno! Low carb hleb sa bademovim brašnom
Pročitajte celu vest