Namaz od tunjevine U doba korone, treba se snalaziti, ne možemo svaki čas u prodavnicu, ali zato sam sigurna da svako od nas ima zalihu konzerve od tune. Jedna od njih je nesumnjivo i tunjevina. Za danas sam vam pripremila jedan fini, brzi namaz od tunjevine, a može da bude i posna i mrsna verzija, u zavisnosti od toga koji majonez koristite. Ova moja koju sam pravila je posna verzija, a vi umesto posnog majoneza, možete dodati mrsni.Pored ove fine i ukusne namaza ili paštete, na mom blogu možete pronaći sledeće fine posne namaze:Portugalska pašteta od sardinaPosna ruska na moj načinNamaz sa tunjevinom i kikirikijemSalata sa celerom i jabukom Namaz od tunjevine Sastojci:1 konzerva tune1 glavica crnog luka (manja)2 čena belog luka (manja)50 gr posnog majoneza Thomy50 gr Thomy Tartar posnog majonezasok pola limunaso, biber Namaz od tunjevine Priprema:Tunjevinu, luk i beli luk i soko do limuna sipati u multipraktik i miksati dok se sastojci ne usitne i spoje u finu pastu, zatim dodati majonez i sve još jednom kratko izmiksati. Izvaditi smesu u činiju i promešati je i služiti uz prepečen tost i zelenu salatu ili sekcane krastavce ili rotkvicu.Napomena:Ukoliko želite mrsnu verziju, uzmite majonez sa jajima i tartar majonez. Namaz od tunjevine
Pročitajte celu vest