Blogosfera je osmišljena kao jedinstvena onlajn platforma na kojoj će čitaoci od sada moći da prate sve objave blogera, pažljivo razvrstane po temama i autorima.

 

Za blogere:

Ukoliko imaš svoj blog i interesantan sadržaj koji želiš da podeliš sa što više ljudi, možeš kreirati profil na Blogosferi klikom na polje za registraciju Dodaj svoj blog

Tvoj profil na Blogosferi sadržaće sve naslove tvojih novih postova na blogu, a čitaoci koji požele da pročitaju ceo tekst biće preusmereni na tvoj blog. Naravno, tvoji postovi biće potpuno bezbedni! Nikada nećemo objavljivati sadržaj tvojih tekstova, već isključivo linkove sa naslovom i fotografijom koji vode do originalnog sadržaja.

Naslovi novih postova sa bloga otpremaće se na tvoj profil automatski i ne zahtevaju dodatno angažovanje. Posetioci sajta imaće mogućnost da te označe kao omiljenog autora i da prate tvoje objave, što će ujedno povećati posećenost i popularnost tvog bloga.

Svake nedelje biraće se najistaknutiji autori iz svake kategorije, kao i postovi koji su privukli najviše pažnje. Oni će se dodatno promovisati na Blogosferi i svim našim društvenim mrežama. 

 

Za posetioce sajta:

Ukoliko voliš da čitaš blogove i imaš svoje omiljene blogere, od sada ćeš moći da pratiš sve objave na jednom mestu. 

Blogosfera ti nudi mogućnost da se registruješ kroz polje Newsletter i uvek budeš u toku sa najnovijim vestima na Blogosferi.

 

Ukoliko u nekom trenutku naiđeš na bilo kakvu prepreku ili nejasnoću, slobodno nas obavesti putem Kontakt forme.

 

Uspešno blogovanje i mnogo dobre zabave želi vam Blogosfera tim!

 

*Portal Blogosfera.rs je registrovan u nadležnom registru medija koji vodi Agencija za privredne registre (registracioni podaci)