Brana Antović, naša zvezda akcije "Blogeri biraju", danas nam otkriva ko su blogeri čiji rad ona redovno prati i koji su blogovi na nju ostavili najjači utisak.

Ovog puta, sva pažnja portala Blogosfera usmerena je na jednu i jedinu Branu Antović, autorku bloga Brana's Divine World. Na početku ovonedeljne akcije, Brana nam je dala intervju u kom nam je otkrila čime se vodila dok je organizovala svoj "najlepši dan", gde pronalazi inspiraciju za nove tekstove, kao i kako uspeva da balansira između bloga i privatnog života.

Za Blogosferu ona danas otkriva koji su to njeni omiljeni blogovi, čije autore veoma ceni i u čijim sadržajima zaista uživa. Mi vam prenosimo njene preporuke i nadamo se da ćete u njima uživati podjednako kao i mi:

Nemam ime, imam komentar

Sjajna Slavka na podjednako sjajan način prezentuje svoju ljubav prema kvalitetnom književno štivu. Svaki njen post vredan je vašeg bookmarkovanja, a najbolji od njih mi je "Gde se sreću Marina Tucaković i Gast Greber".

Lovily

Ljiljana se skoro vratila redovnom vođenju svog bloga i to je jedna od boljih online vesti ove godine. Ako želite da saznate zašto, samo trknite na adresu njenog kutka. Tu vas očekuje i sjajan post "Kako da nabavite željene knjige po nižim cijenama".

Tea Time

Tea je deo moje jutarnje rutine, Tea je deo moje večernje rutine. Tea je jednostavno nezaobilazna baš kao i njeni saveti. Obratite pažnju na njen post "Kako dosljedno kreirati kvalitetan sadržaj online".