Da li si zaista strastven u vezi neke serije, filma, brenda ili akcionog junaka? Da li često biraš garderobu, kućne predmete i tekstilne stvari sa zanimljivim ili inspirativnim citatima? Koliko često imaš kreativne ideje koje ne znaš na koji način da realizuješ?

Ukoliko se prepoznaješ u nekom od ovih pitanja, možda je vreme da razmisliš o načinu kojim ćeš svoju ljubav, inspiraciju i talenat da iskoristiš za stvaranje, kako unikatno, tako i aktuelno dizajniranih predmeta, koji na najbolji način oslikavaju ono čemu si strastveno privržen.


U poslednje vreme, poprilično popularne postale su majice na kojima su odštampani različiti motivi koje Z generacija smatra aktuelnim. Tako na ulici sve češće možemo sresti prolaznike obučene u garderobu sa motivima u kojim dominiraju citati glavnih protagonista aktuelnih filmskih ostvarenja ili, ipak, portreti omiljenih animiranih likova. Još modernije svakako su brendirane majice koje su na tržište plasirali urbani influenseri, youtuberi, gejmeri i pevači .


A ni tu nije kraj. Dosta ljudi će u trgovinama posegnuti i za šoljom koja nosi logo njihovog omiljenog brenda ili komadom garderobe sa provokativnim natpisom.


U većini slučajeva, ovakvi proizvodi, upravo zbog velike traženosti, sa sobom nose i ekstremno visoku cenu koja nam je često nepristupačna. Imajući u vidu da to nije njihova realna vrednost, već da zapravo plaćamo ideju ili brend, onda je sasvim opravdana želja da ovakve maštovite proizvode kreiramo sasvim sami, uz veoma malo truda.


Srećom, moderno doba sa sobom je donelo i neke nove inovativne alate, koji su tu da nam pomognu u realizaciji najrazličitijih ideja koje možemo da osmislimo. Fenomenalan predlog jeste pristupačni kućni printer ili digitalni kater, koji ima mogućnost da direktno štampa motive na tekstilu ili seče dizajn koji se aplikuje na proizvode. Zemlja hobija poželela je da ovakve štampače i katere približi prosečnim korisnicima i na taj način im pomogne u ostvarivanju njihovih kreativnih ideja ili biznis ambicija.

Zemlja hobija


Štampač ili kater, koje je Zemlja hobija plasirala na tržište, u mogućnosti su da vaše zamisli pretvore u stvarnost, a pritom ne zahtevaju posebnu veštinu ili znanje iz ove oblasti . I što je najvažnije, aplikacija dizajna obavlja se veoma brzo i ceo proces je gotov za svega nekoliko minuta.


Posebna pogodnost je to što svoje radove kreirane mašinama iz Zemlje hobija možete prodavati i od toga napraviti unosan posao koji vam donosi dobru zaradu . Takođe, ukoliko već imate sopstveni biznis, štampači iz zemlje hobija mogu vam pomoći da smanjite troškove firme, jer ćete biti u prilici da sve promotivne proizvode i brendirane poklone kreirate sami.


I ovo je zaista samo delić celog jednog sveta novih mogućnosti i kreativnog izražavanja koji mogu biti realizovani u samo nekoliko klikova. Otkrijte gde su granice vaše mašte, iskažite svoju kreativnu stranu i ostvarite sve svoje ambicije kroz biznis u kom ćete zaista biti sami svoj gazda.

Posetite sajt Zemlja hobija i saznajte kako možete dobro da se zabavite dok stvarate nešto zaista interesantno i kreativno. ------------> WWW.ZEMLJAHOBIJA.COM