Nutricionista, fitnes trener i autorka bloga Fitt by Nada donosi vam preporuke svojih omiljenih blogova.

I dalje je u toku akcija "Blogeri biraju" na portalu Blogosfera, a svaki petak je rezervisan za preporuke naših odabranih blogera. Ovonedeljna zvezda je Nada, nutricionista, fitnes trener i autorka bloga Fitt by Nada . Na našem portalu imali ste priliku da saznate kako Nada razbija sve mitove o vežbanju i zdravoj ishrani, ali i da otkrijete zašto i dalje imate taj uporni višak kilograma .

Danas, od Nade smo tražili da nam da preporuku za neke baš dobre blogove koje i sama prati i čije tekstove rado čita. Iako je njen blog fokusiran na pravilnu ishranu i zdrav životni stil, ona se ipak odlučila za blogove koji imaju drugačiju tematiku. Evo njenih predloga:

Vesnik proleća

Andrijanin blog je u poslednjih nekoliko godina postao ozbiljno mesto za biznis savete, a moram priznati da od Andrijane saznajem i mnogo korisnih trikova kada je u pitanju dizajn, kreativnost, fotografija. Andrijana je jedna divna duša od osobe i uvek sam od nje dobila sjajne preporuke i savete, šta god da sam je pitala. Isto tako, Andrijanin Instagram je jedno korisno mesto ne samo za uživanje u lepim fotografijama, već i i mesto na kome zaista možete dosta toga korisnog da naučite baš iz oblasti primene Instagrama u poslovne svrhe. Preporučujem da obavezno pratite Andrijanin blog, posebno ako vas zanima Instagram i razvoj biznisa na društvenim mrežama.Anđelija Stojanović

Anđelija je autor mog najomiljenijeg bloga. Pre svega Anđelija je jedna vrlo samosvesna, pametna i ambiciozna devojka. Čitajući samo jedan njen tekst možete doći do istog zaključka. Tokom svog blogovanja, menjala je teme, a mislim da upravo ovo o čemu trenutno piše, najviše joj i leži i najviše je u sluhu sa njom samom. Anđelija piše tekstove iz svog ličnog ugla, a koji su i te kako potkrepljeni relevantnim informacijama, jer Anđelija je student defektologije, tako da i sa stručne strane daje osvrt na psihološki ugao posmatranja aktuelnih trendova. Anđelija piše o ličnom razvoju, svojim poslovnim uspesima, nedavno je započela i pisanje o svojoj ličnoj fizičkoj transformaciji. Anđeliju jednostavno morate da pratite, njen Instagram je dnevna doza motivacije, osveženja, pa i smeha, vrlo često se slatko nasmejem gledajući njene storije.


Jovana Miljanović

Jovanin blog je mesto za biznis start. Ako ste se ikada pitali da li od svog hobija možete da napravite biznis, upravo Jovana će vam dati pregršt korisnih saveta kako zaista i možete. Jovana voli da bude predvodnik i mogu da kažem da je zaista generator ideja. Ako neku od ideja usvojite i pažljivo radite na njima, možete zaista odlične poslovne prilike da kreirate. Jovana ima i svoje digitalne proizvode, video edukacije, eBook kao i druge materijale uz pomoć kojih možete raditi na razvoju svog biznisa. Preporučujem da pratite Jovanu i da se prijavite na njen newsletter, dobijaćete dnevnu dozu inspiracije kada je posao u pitanju.