Ove nedelje svoje omiljene blogere preporučuje Janja Jovanović, autorka bloga i stručnjak za digitalni marketing.

Naša draga saradnica Janja Jovanović pristala je da bude gost na našem portalu i glavna zvezda akcije "Blogeri biraju". Janja vodi uspešan blog koji se bavi biznis i marketing temama i organizuje obuke na kojima možete naučiti brojne korisne veštine.

Kao stručnjak za digitalni marketing i sama najčešće prati blogove sa ovom tematikom, a omiljeno joj je nekoliko stranih koji pružaju dosta korisnih informacija. Ipak, Janja kaže da postoji i nekoliko domaćih blogera koje rado prati i u čijim tekstovima zaista uživa. A evo i o kome je reč:

Kata.rs

Katu pratim i na Instagramu i kod nje mi se najviše sviđa to što je iskrena, dobrodušna i talentovana. Osim što radi u marketinškoj agenciji, ona dizajnira i piše, a pored toga drži i radionice o Instagramu i šije haljine koje neretko poklanja. Od njenih tekstova koje objavljuje na svom blogu posebno bih izdvojila jedan pod nazivom Kako možeš da me voliš ovakvu.


Pola kile digitala

Pola kile digitala počela sam da pratim kada sam naišla na blog post Ćao, ja sam Una, praznoglava glupača. Obe smo u digitalu i pratimo se na Instagramu.


Istok Pavlović

Kada sam počinjala, čitala sam njegov blog redovno. Kod Istoka Pavlovića mi se dopada način na koji piše jer se njegov sadržaj jako brzo i lako upija. Istok piše o storitelingu i sam demonstrira kroz svoje blog postove da je dobar u ovome. Od njegovih postova izdvojila bih Storytelling, čarobni sastojak marketinga .