Naša ovonedeljna gošća i glavna zvezda akcije "Blogeri biraju" je Jelena Sazdanović Sušić, farmaceut i autorka bloga Beauty Axiom.

Jelenu ste već imali priliku da bolje upoznate početkom naše akcije, kada nam je u intervjuu otkrila tajne pravilne nege i ulepšavanja. Takođe, kroz jedan od svojih tekstova na blogu Beauty Axiom, ona nam je dala preporuke za kvalitetne noćne maske koje obavezno morate uvrstiti u svoju beauty rutinu.

Danas, na kraju naše akcije, Jelena je pristala da nam da nam preporuči svoje omiljene blogerke iz sveta lepote, koje rado prati i u čijim postovima uživa. Evo šta nam je rekla na tu temu:

Kozmetika mi je velika ljubav, uživam da pričam i čitam o tome, pri čemu mi je bitno da sagovornica bude da iskusna, da je probala dosta toga, da može da napravi poređenje proizvoda, da ima visoke zahteve, i naravno da je iskrena.

Makeup&more

Prvi blog koji sam počela da pratim je makeupandmore.net, a to je ujedno prvi srpski beauty blog. Zlatana je veliki poznavalac kozmetike i šminke, prava enciklopedija. Kod nje možete da nađete sve aktuelnosti, realne recenzije i perfektan odabir proizvoda. Pogledajte njene jesenje preporuke u postu “Pet odabranih proizvoda” >>> https://makeupandmore.net/blog/pet-odabranih-oktobar-2019/, kao i “Arsenal za lepšu teksturu kože”>>> https://makeupandmore.net/blog/arsenal-za-lepsu-teksturu-koze/.

 

Dijana Golubović

Na blog digolubovic.com idem uvek kada kupujem šminku, jer su tamo savršene recenzije, do detalja i perfektne fotografije, na osnovu kojih mogu da zaključim da li mi proizvod odgovara ili ne. Dijana ima stila, veliki je esteta i primećuje svaku nijansu. Pogledajte njene postove o novitetima u svetu šminke, recimo “Šta ima novo u Sefori?” >>> http://www.digolubovic.com/2019/09/sta-ima-novo-u-sephori.html kao i post o vrlo aktuelnim Zoeva četkicama >>> http://www.digolubovic.com/2019/09/zoeva-cetkice.html

 

Šta mi treba

Snežana sa bloga stamitreba.com je pre svega jedna iskrena osoba. Bez dlake na jeziku, ona rešava dilemu da li nam je baš potreban pravi beauty blender >>> http://stamitreba.com/da-li-vam-zaista-treba-originalni-beauty-blender-i-poredenje-sa-kopijom/ i piše svoja iskustva o tretmanima, recimo o mezoterapiji kose >>> http://stamitreba.com/ponovni-rast-kose-moje-iskustvo-sa-mezoterapijom/ .