Naša draga Snežana sa bloga Šta mi treba za vas je odabrala svoja tri omiljena bloga o lepoti.

Glavna zvezda akcije "Blogeri biraju" ovog puta je beauty blogerka Snežana, koja nam je do sada već otkrila nekoliko važnih tajni iz sveta lepote. A danas ona vas upoznaje sa njene tri omiljene blogerke čiji rad prati i čijim se postovima uvek iznova raduje. Evo šta nam je ona rekla na tu temu:

U vreme kada svi žele da budu blogeri i na dnevnom nivou ih nastane ko zna koliko, preteško je izdvojiti samo tri osobe, pa sam svoj izbor podelila na neka tri tipa – jedan koji me inspiriše, jedan koji lepotu gleda iz stručnog ugla, i jedan koji je pravi.

Beauty Baby Doki

Prvi je draga Doris i njen blog Beauty baby Doki koji nije potrebno da opisujem – pogledajte fotografije, a obavezno i tekst ispod svake i biće vam jasno zašto ga toliko volim. Pun je iskrenosti, lepih reči i trenutaka, podseća nas i na lepotu življenja i prave vrednosti. Kroz sve to provuku se i nega i lepota čega nam nikad nije dosta. Devojka koja piše srcem, devojka, mama i žena koja je hrabra i smela.

Beauty Axiom

Sledeća je draga Jelena Beauty Axiom , inače farmaceut po struci, i jedan od nekoliko "instagram farmaceuta" kojima poklanjam puno poverenje, jer smatram da mnogi od njih nemaju iza sebe iskustvo i praksu da bi im se moralo verovati. Jelenu pratim dovoljno dugo da mogu da kažem da sam od nje mnogo naučila, a uz to i navikla da većinu proizvoda najpre potražim na njenom blogu, a onda potencijalno investiram u njih. Približava nam nauku i piše na jednostavan način, njeni tekstovi se lako čitaju i upijaju, ne guši suvoparnim i manje potrebnim informacijama, već samo onim što treba da znamo. Kod nje ćete saznati i o dekorativi čija nije protivnica, već naprotiv, posvećuje joj mnogo pažnje i mogu da zaključim da je koristi taman koliko je dovoljno.

Šminka i ostalo

Za kraj ili početak ne mogu, a da ne pomenem Zlatanu sa Šminka i ostalo jer je to naša prva beauty blogerka, žena koja je pisala o svemu što zamislim i čiji blog vidim kao neku riznicu proizvoda i kao primer kako jedan beauty blog treba da izgleda. Ne postoji taj klasik koji nećete naći kod nje, ali ni nešto novo i kvalitetno, a da nije probala. Manje i ređe nego kod drugih, ali zato znam da je ono što ona izdvoji prava stvar. Volim i njen stil pisanja, pruža informacije kao ženski magazin, sve lepo objasni, prikaže i opiše, da neki svoj zaključak i to je to. I to je zapravo suština svega. Znam da zvuči lako, ali nije nimalo!

Pored njih moram reći da postoji još devojaka koje pratim i čiji rad volim, ali koje nemaju blogove, već vode video kanale i Instagram profile, pa će sačekati neki drugi tekst...