Ovog puta, u okviru akcije "Blogeri biraju", svoje preporuke za omiljene blogove daje Ivana Petrović, odvažna nesavršena majka i autorka bloga Nemajka.

Na našem portalu Blogosfera već ste imali priliku da se bolje upoznate sa blogom Nemajka, koji uređuje i vodi naša draga Ivana Petrović. Nemajka vam je podelila svoja iskustva iz oblasti roditeljstva, ali se i kritički osvrnula na mnoge situacije koje vas očekuju kada postanete majka.

Ovog puta, Ivana Petrović za Blogosferu je otkrila koji su to drugi blogovi o roditeljstvu koje rado prati i čiji sadržaji je inspirišu i motivišu. U ovom društvu našle su se izuzetno kvalitetni blogeri od kojih zaista možete naučiti nešto korisno i koji će vam otkriti baš sve tajne uspešnog roditeljstva.

Misusovo.com

Misusovo.com je moj omiljeni blog. Moja #SpiritAnimal. Iskrena. Realna. Duhovita. Prihvata sebe, u potpunosti. Mnogo puta napiše ono što ja mislim, ali ne umem da pretočim u reči. Njen Instagram post koji bih svima preporučila je upravo ovaj:

Čarapice.com

Od Jasmine koja uređuje Čarapice blog nećete naći bolju osobu koja vam može preporučiti dečiju literaturu. Pored toga, stalno uči i nadograđuje se kao roditelj, i to ne predstavlja na nadmen način; priznaje greške i povremenu nemoć, tako da je lako saosećati sa njom, pronaći utehu, i naučiti nešto novo. Obavezno pročitajte ovaj njen Instagram post:

Mama iz magareće klupe

Mama iz magareće klupe je sa svakim detetom naučila nešto novo, a ima ih petoro! Volim Milenin humor, njenu realnost i direktnost. Volim što je savetnica za dojenje, a pritom nije arogantna, niti agresivna. Jedna od prvih njenih rečenica upućenih meni, kada sam pisala da sam prvo dete dojila svega tri meseca, bila je: "Svaka kap se računa." Tada sam znala kako sjajnu osobu imam u svojoj virtuelnoj blizini. Obavezno svratite na njen Instagram profil:

Solim pamet

Blog Solim pamet pisan je iz ugla jednog novopečenog tate. Iskreno. Otvoreno. Divan, neusiljeni humor. Zaista uživam u svakom njegovom postu. Nadam se da će ih uskoro biti još. Do tada uživaću u njegovim dosadašnjim Instagram objavama:

Naslovna fotografija: Sonja Milojević, @littlesoulsbysonja